Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
16:05h a 17:00h

Sentim la música

i després...
   Butlletí Informatiu


La Ràdio

Ràdio Tortosa va iniciar la seua activitat com a emissora municipal l'any 1999 i es trobava situada al primer pis de l'edifici Montcada 27 al nucli antic de la ciutat. Des dels seus orígens, el seu objectiu ha estat consolidar una programació estable, molt centrada en la informació de proximitat i en la potenciació de la identitat cultural i social de Tortosa i de les Terres de l'Ebre com a territori.

La rehabilitació integral de l'edifici del carrer Montcada, fruit de la llei de barris, va esdevenir l'oportunitat, després de deu anys, de renovar els estudis radiofònics que ara es troben situats als baixos de l'edifici Montcada 27, convertint-nos en un veritable aparador radiofònic que ens ajuda encara més a apropar la ràdio als ciutadans.

La ràdio

El 3 de setembre de 2010 es van inaugurar els nous estudis. La seua construcció va servir també per renovar tots els equips, la imatge, les sintonies, fer el salt a internet i un pas endavant en la professionalització de la Radio, formada ara per un equip de periodistes i comunicadors que produeixen el gruix de la programació diària, que es pot escoltar per la frequència 103.3 de la FM i també a través del portal d'internet radiotortosa.cat. La nostra web us permet estar informats immediatament de tot el que passa i escoltar-nos ja sigui en directe o a la carta el que fa que Ràdio Tortosa se senti arreu del món i es puguin recuperar, a qualsevol hora, els moments més interessants de la programació.

La ràdio

Qui fa la ràdio?

A Ràdio Tortosa hi trobaràs sempre a la redacció a la periodista Núria Móra, al control de les taules de so al nostre tècnic, Xavi Falcó, i a Tere Gilabert, al capdavant del departament comercial.

A més, formen part de l'equip de la Ràdio: Vicky Maigí, Joan Forcadell, Bendi Suárez, Quimo Panisello, Enric Carbó, Marina Pallàs, Irene Prades, Cori Asens, Ernest Valls, Neus Barberà, Jordi Duran, Màrgaret Nofre i David Matheu.

La ràdio

Què fem?

La nostra programació es generalista, en català, amb vocació de servei, molt centrada en la informació i la participació, a través dels informatius i dels programes d'actualitat, divulgatius, d’esports, culturals o d’entreteniment. Es tracta, en definitiva, d'oferir als nostres oients tot allò que necessiten per estar informats i entretenir-se, i que faci d'altaveu del teixit social, econòmic, polític, cultural i esportiu de Tortosa però també de les diferents poblacions de les Terres de l'Ebre, exercint ja el seu paper de capital de la vegueria de l'Ebre.

Volem ser una ràdio propera, oberta als ciutadans i les entitats i per escoltar-los, els oients hi poden participar ja sigui per via telefònica o per internet. Ens podeu trobar també a les xarxes socials com facebook o twitter, on podeu fer-nos arribar també les vostres opinions, propostes i suggerències.

En definitiva, ens sentim orgullosos del nostre paper com a canal de difusió de la informació, dinamitzadors de la vida cultural i social i de servei a la ciutadania.

La ràdio per dintre

La ràdio per fora

T'agradaria visitar els estudis de Ràdio Tortosa?

Vine a conèixer la Ràdio, la redacció, els nostres estudis radiofònics situats als baixos de l'edifici número 27 del carrer Montcada, en un espai cèntric, al nucli antic de la ciutat.

No et conformis en veure'ns només quan passis pel carrer i vine a conèixer com es fa una programa, com es preparen els continguts, les notícies, els gèneres radiofònics i el nostre equip humà.

Si vols visitar les instal·lacions de Ràdio Tortosa, pots contactar amb nosaltres al telèfon 977 449 773, o a través de l'apartat de contacte del web.

Entre d’altres, ens han visitat... (premeu per ampliar les imatges)

Estudi 2 Estudi 210/1/2010
Cabina de gravació Cabina de gravació10/1/2010
Redacció Redacció10/1/2010
Redacció 2 Redacció 210/1/2010
La taula de so La taula de so10/1/2010
Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773