Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
16:05h a 17:00h

Sentim la música

i després...
   Butlletí Informatiu


La Ràdio

01/08/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

L'advocada Anna Rehues serà la nova alcaldessa-pedània dels Reguers en substitució d'Esther Vidal

Rehues entomarà un darrer projecte important per al municipi, la millora del clavegueram, que acaba ara la primera fase i engegarà la segona fase al mes de setembre. La nova alcaldessa pedània ha assegurat que bolcarà en el càrrec la seva preparació com a politòloga i advocada i s'ha mostrat il·lusionada en treballar per fer seguir "creixent i avançant" els Reguers i per mantenir tot allò fet fins ara, "que no és poc".

Esther Vidal ha explicat que deixa l'alcaldia de la pedània dels Reguers, a Tortosa, per motius professionals, ja que es vol incorporar al 100% per exercir de professora. "Per tant, no em podré dedicar com voldria al meu poble però tinc ganes d'ajudar i d'estar al costat d'Anna Rehues, si li serveix la meva experiència. L'ajudaré en allò que calgui perquè al principi no se li faci costa amunt", ha dit Vidal. Agraïda a Rehues per haver acceptat el repte de rellevar-la, Vidal ha apuntat que "és un luxe poder marxar amb tanta tranquil·litat". 

La nova batllessa, que prendrà possessió del càrrec el proper 28 d'agost, és politòloga i advocada i ha assegurat que rep amb "satisfacció i responsabilitat" l'alcaldia dels Reguers. Rehues ha destacat que Vidal ha treballat perquè el poble creixi "en infraestructures, autonomia i cohesió social" i que el seu objectiu és "seguir els projectes engegats i prendre exemple d'allò que ha fet ella". L'advocada es marca també "noves fites perquè els Reguers segueixin creixent i pugui respondre a les necessitats dels veïns". 

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha recordar que Esther Vidal ha estat una les persones amb qui va iniciar el projecte de fer-se càrrec de la llavors CiU a Tortosa, fa 15 anys. "Vam començar junts aquesta aventura, una aventura d'èxit per a la ciutat i per als Reguers", ha subratllat. "Com alcalde estic evidentment trist perquè Esther cessa la seva activitat però content i feliç, i sentint-me afortunat, per la incorporació d'una persona com l'Anna, compromesa, que estima el seu poble i estima el país i que s'incorpora en vocació de continuïtat i renovació del projecte", ha remarcat Bel. 

 

Les imatges
Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773