Home

Escoltar en directe...
15:05h a 16:00h

Ruta 66

amb Pitu dos Santos
i després...
   Butlletí Informatiu


La Ràdio

08/09/2017 Tortosa 0 comentaris imprimir enviar a un amic

En marxa les obres de substitució de la gespa artificial de l'Estadi Josep Otero de Tortosa

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat del regidor d'Esports, Joaquim del Pino, i del gerent de Tortosasport, Xavier Nadal, ha presentat els detalls de l'actuació.

L'actual gespa artificial havia arribat arribat al final de la seva vida útil i requeria la seva completa renovació així com la millora del sistema de reg. Les mesures del camp objecte d'intervenció són 105mx65m, amb una superfície total del 7.875m2. L'obra s'executa en una sola fase, amb la demolició i desmuntatge de l'actual sistema de reg i de la gespa actual, instal.lació dels nous materials, inserció de línies de marcatge de futbol 11 i futbol 7, llastat de la nova sorra i reinstal.lació de l'equipament esportiu.

L'alcalde ha avançat que confia que a partir del mes d'octubre el camp estigui ja operatiu i ha explicat que es farà una modificació pressupostària per tal que els estalvis generats en l'adjudicació d'aquesta obra puguin reinvertir-se en les mateixes instal·lacions esportives. Bel ha dit que la gespa que s'instal·la és d'ultima generació i que donarà resposta a les necessitats de tots els usuaris.

Comparteix

0 comentaris

DEIXA UN
COMENTARI.

AVIS: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats. Per a més informació, consulteu les normes d'ús.


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773