Home

Escoltar en directe...
15:05h a 16:00h

Ruta 66

amb Pitu dos Santos
i després...
   Butlletí Informatiu

La Ràdio


« Anteriors
Pàgina 2 de 11
Següents »
 • Acte del PDeCAT a Tortosa, a favor del Sí al Referèndum

  Acte del PDeCAT a Tortosa, a favor del Sí al Referèndum

  L'Alcalde de Tortosa, Ferran Bel, encara no ha rebut de moment, la citació de la Fiscalia per haver signat un decret de suport al Referèndum de l'1 d'Octubre. El Fiscal General de l'Estat va odenar divencres al Fiscal en Cap de la Sala Penal del Tribunal Suprem que citi a declarar els alcaldes aforats. És el cas de Ferran Bel, que és diputat al Congrés. La citació podria arribar en els propers dies. L'Alcalde de Tortosa, que va assegurar que es va assabentar de la intenció del Fiscal a través d'un periodista de Madrid, va rebre el suport de les prop de 400 persones que van assistir a l'acte del PDECAT a favor del Sí que es va celebrar a l'Aula Didàctica del Museu de Tortosa. Bel va titllar de vergonyós com l'Estat està utilitzant la justícia, més propi del segle XVIII que no pas del segle XXI.

 • El Govern entrega el primer document que acredita l’anul·lació del judici polític contra una víctima del franquisme a les Terres de l’Ebre

  El Govern entrega el primer document que acredita l’anul·lació del judici polític contra una víctima del franquisme a les Terres de l’Ebre

  La Directora dels Serveis Territorials de Justícia a les Terres de l'Ebre, Montse Ingla, ha fet lliurament del primer document que acredita l'anul.lació del judici polític contra el que fou alcalde de Tortosa, Josep Rodríguez i Martínez, d'Esquerra Republicana de Catalunya, condemnat condemnat el 13 de maig de 1939 i sentenciat a mort per un tribunal militar franquista. El seu nét, Josep Rodríguez ha recollit el primer document individualitzat, expedit pel Govern de Catalunya i signat pel conseller de Justícia, Carles Mundó, que dona fe de la nul·litat d’un judici o d’un consell de guerra dictat per causes polítiques a les Terres de l’Ebre per la dictadura franquista.

 • L'Ajuntament de Tortosa instal.larà punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

  L'Ajuntament de Tortosa instal.larà punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

  L'Ajuntament de Tortosa instal.larà dues estacions de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics, amb quatre punts de subministrament, un dels quals de càrrega ràpida, que s'instal·laran a la plaça Joaquim Bau i a l'avinguda Generalitat, a l'alçada del parc municipal. La tinent d'alcalde responsable de Mobilitat, Meritxell Roigé, ha avançat que la voluntat del govern municipal és que aquesta iniciativa tingui continuïtat i es pugui ampliar el nombre d'estacions de recàrrega. Roigé ha explicat aquesta mesura, en el marc de la presentació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que organitza l'Ajuntament de Tortosa amb el lema "Mobilitza't per un aire més net!",  entre el 16 i el 22 de setembre.

 • En marxa les obres de substitució de la gespa artificial de l'Estadi Josep Otero de Tortosa

  En marxa les obres de substitució de la gespa artificial de l'Estadi Josep Otero de Tortosa

  L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres de substitució de la gespa artifical del camp de futbol de l'Estadi municipal Josep Otero, d'acord amb el compromís assolit amb els usuaris d'aquest equipament esportiu. El projecte ha estat adjudicat a l'empresa Mondo Ibérica S.A., especialitzada en aquest tipus de treballs, per un import de poc més de 212.000 euros i un termini d'execució de 4 setmanes.

 • Movem Tortosa presenta propostes de millora a les Ordenances Fiscals

  Movem Tortosa presenta propostes de millora a les Ordenances Fiscals

  El grup municipal Movem Tortosa ha presentat un total de 13 propostes a les Ordenances Municipals per a l'exercici del 2018 amb la finalitat de fer més equitatiu el repartiment d'impostos entre la ciutadania. Movem proposa diferents bonificacions en l'àmbit social, mediambiental i per a fomentar l'ocupació. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, considera que cal millorar els impostos i taxes municipals, i confia que enguany l'equip de govern municipal accepti algunes de les propostes perquè s'han presentat dins del termini establert i abans de dictaminar-se.

 • La Generalitat anuncia la creació de 233 places noves per a gent gran i persones amb discapacitat a les TE

  La Generalitat anuncia la creació de 233 places noves per a gent gran i persones amb discapacitat a les TE

  El secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, ha anunciat avui a Tortosa la creació de fins a 233 noves places a les Terres de l'Ebre destinades a gent gran i persones amb discapacitat i persones amb malalties mentals. D'aquesta manera, el departament d'afers socials i famílies està revertint les retallades. Des del 2010 no es concertavennoves places i ara s'incrementen a les TE en 207 les dedicades a la gent gran, augmenten en 20 les dedicades a persones amb discapacitat i en 6 les dedicades a persones amb malaltia mental. Això representa un increment del 14% i suposa una inversió de 2.6 milions d'euros.

 • L'ocupació turística creix un 12% a Tortosa els mesos d'estiu

  L'ocupació turística creix un 12% a Tortosa els mesos d'estiu

  L'ocupació als hotels i cases rurals de Tortosa durant els mesos de juny, juliol i agost passats va créixer un 12% respecte el mateix període de l'any passat, deixant la mitjana de tot l'estiu en un 52,98 per cent. En xifres absolutes, s'han registrat 34.814 pernoctacions durant aquests tres mesos. El mes amb major creixement ha estat el juliol (+15%), malgrat que en números absoluts a l'agost és quan hi ha hagut més habitacions ocupades (13.423). Tortosa compta amb 713 places hoteleres.

   

 • El PSC torna a presentar 43 propostes a les Ordenances Fiscals de Tortosa

  El PSC torna a presentar 43 propostes a les Ordenances Fiscals de Tortosa

  El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Tortosa ha presentat una bateria de 43 propostes a les Ordenances Municipals del 2018 i que el govern municipal portarà a l'aprovació del Ple en les properes setmanes. Es tracta de fet, de les mateixes propostes que ja va presentar el grup socialista a les ordenances del 2017, però des del Govern municipal es van rebutjar perquè no havien entrat dins del termini establert. Segons el portaveu socialista Enric Roig, “aquestes propostes van en la mateixa línia que les de l’any anterior, entenent que en aquell moment ens van dir que no tenien temps de revisar-les i que ho farien enguany. Per tant ja han tingut un any i entenem que ara si que podran tenir en compte i avaluar les nostres propostes i no ens podran dir que hem fet tard, donat que s’han presentat en temps i forma dintre del termini indicat pel govern, abans de l’1 de setembre.

 • Nova Campanya de Recollida de Material Escolar a Tortosa

  Nova Campanya de Recollida de Material Escolar a Tortosa

  En el marc del Pla Educatiu d'Entorn i el Programa socioeducatiu amb infants i joves, de 6 a 16 anys, i les seves famílies (P6-16), que impulsa l'Ajuntament de Tortosa, juntament amb entitats i altres administracions, s'ha iniciat la 5ena Campanya de Recollida de Material Escolar. El PEE/P6-16 és un programa que naix amb la finalitat de ser un programa de ciutat on participen per igual entitats i institucions, on es comparteix des de la diagnosi de les necessitats fins el disseny de les accions. Una d'aquestes és la Campanya de Recollida de Material, aquest any és el 5è que s'organitza de manera conjunta. El material escolar que es recull en aquesta campanya es lliura a les escoles per a que a aquestes el distribueixen als infants o joves de famílies en dificultats.

 • El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa un programa per ajudar a incorporar al món laboral persones en atur majors de 45 anys

  El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa un programa per ajudar a incorporar al món laboral persones en atur majors de 45 anys

  El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa avui, amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, el nou programa 'Reprèn45' per ajudar a incorporar al món laboral persones aturades majors de 45 anys. Aquesta  iniciativa, pretén afavorir la inserció laboral de persones en situació d'atur de llarga durada, preferiblement dones, proporcionant-los, entre d'altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. El programa, amb una duració de 6 mesos, està limitat a 25 persones.


« Anteriors
Pàgina 2 de 11
Següents »


Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773