Ràdio Tortosa

Home

Escoltar en directe...
16:05h a 17:00h

Sentim la música

i després...
   Butlletí Informatiu

Publicitat

Vols anunciar-te a Ràdio Tortosa?

Vols anunciar-te a Ràdio Tortosa?

Molts ciutadans escolten diàriament la ràdio per estar informats, entretenir-se, aprendre, opinar, concursar, tenir companyia... Per la seva proximitat, Radio Tortosa resulta publicitàriament el mitjà de comunicació més competitiu a l'hora de promocionar el teu producte, comerç o empresa i garantir-ne la seua presència social a la ciutat. Les diferents tipologies de programes us permeten segmentar l'audiència i dirigir-vos al col·lectiu que més us interessi.

El nostre departament comercial us ofereix la possibilitat de planificar la vostra campanya a través d'un ampli ventall de fórmules per anunciar-te: falques, patrocinis, mencions, microespais...

Informa-te'n contactant amb els nostres comercials

Anuncia't també al web de la Ràdio!

Anuncia't també al web de la Ràdio!

Ràdio Tortosa, a través del nostre portal radiotortosa.cat, esdevé cada dia més una referència per conèixer de forma ràpida i immediata què passa i què s'organitza a Tortosa i les Terres de l'Ebre.
T'oferim diversos formats per a que puguis el teu producte, empresa o comerç al nostre web. Vols personalitzar els teus anuncis i destacar-ne de la resta? Podem dissenyar el teu espai al nostre web per aconseguir els millors resultats.

Informa-te'n contactant amb els nostres comercials

Copyright © 2010. Ajuntament de Tortosa
Carrer Montcada, 27. 43500 Tortosa. Tel 977 449 773